رمضان بایرامی

+0 به یه ن

Bir avuç dua, bir Qucaq sevgi, isti bir mesaj, xananız mesafeleri birleştirir gönülleri. kalbiniz nur,Rəməzan Bayramınız mübarek olsun.

بیر اووج دعا، بیر قوجاق سئوگی، ایستی بیر مئساژ، باغلایار مئسافت لری بیرلشدیریر كؤنول لری. قلبیز نور، رمضان بایرامیز موبارك اولسون!

 

Bin damla sərilsin üreğine, bin mutluluk dolsun könlüne, bütün xəyallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda… Ramazan Bayramın mübarek olsun!

مین داملا سریلسین اوره گینه، مین موتلولوك دولسون كؤنلونه، بوتون خیال لارین گئرچك اولسون، دعالارین قبول اولسون بو بایرامدا... رمضان بایرامین موبارك اولسون!

 

Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyoruz

بیر رمضان بایرامی داها گلدی. بو بایرامین اولجه میللتیمیز، اسلام عالمینه و انسانلیقا خئیر لر گتیرمه سینی اوجا تانری دان دیلیوروم. رمشان بایرامیز قوتلو اولسون!

 

 

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, bəlkə durğun, bəlkə yorğun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu bayramlar diləyirəm!

قارداشلیغین دوغدوغو، سئوگی لرین بیرلشدیغی، بلكه دورغون، بلكه یورغون، یئنه ده موتلو، یئنه ده سئوگی دولو بایراملار دیله ییرم! رمضان بایرامیز قوتلو اولسون !

 

Damağınızı, ruhunuzu və ətrafınızı dadlandıran, gerçekten güzel və bereketli bir bayram dileriz.

داماغینیزی، روحوزو و اطرافینیزی دادلاندیران، گئرچكدن و بركتلی بیر بایرام دیله ییرم! رمشان بایرامیز قوتلو اولسون!

 

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

گؤزللیك، بیرلیك، برابرلیك دولو، هر زامان بیر اوللیكدن داها گؤزل و موتلو بیر رمضان بایرامی دیله ییرم. بؤیوك لریمیزین اللریندن كیچیكلریمیزین گؤزلریندن اؤپورم!

 

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! bereketiyle ، bolluğuyla gelsin ، تام insanlık için hayırlara vesile olsun. Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsu

كائناتین یارادیجیسی و عالملرین ربی اوجا تانریدان سونسوز شوكورلر اولسون! رمضان بركت ایله، بوللوغو ایله گلسین، تامام انسانلیق اوچون خئیرلره وسیله اولسون! رمضان بایرامیز قوتلو اوسون!

 

 

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun

سئوگی سؤزه دولارسا دعا اولار، دعا اللها چاتسا اور اولار، عئینی یولدا بیرله شن دعالاریمیزین نورا دؤنوب ربیمیزه چاتماسی دیله یی ایه بایرامین قوتلو اولسون!

 

Allahın rahmeti üzerine olsun. gelen iyilik Allahtandır ، bütün kötülükler nefsindendir. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin dolu mübarek olsun.. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun

الله رحمتی اوزرینه اوسون، سنه گلن هر یاخشیلیق الله داندیر، بوتون پیسلیك لر نفسینده دیر. مكانین جنّت، یووان حضورلو قلبین الله ایله دولو، فیطر بایرامین موبارك اولسون!


آچار سؤزلر : بایرام,


radyo dinle